8 Mart 2016 Salı

Off-Road+Ekip ruhu+Mücadele+Rekabet=Trial
2016 Türkiye Trial Şampiyonası İSOFF ile 26-27 Mart tarihlerinde 2 günlük bir yarış olarak Kemerburgaz’da start alıyor.
Aynı anda start alan iki araçtan oluşan takımların, birbirlerine zorlu arazi koşullarında destek olarak finişe gelmeye çalıştıkları Trial yarışları, Off-Road yarışlarının en zorlularından biri olarak nitelendiriliyor.
İki pilot ve iki co-pilottan oluşan takımlar, tek aracın gücü ile aşılamayacak çetin engelleri, en uygun stratejileri kullanarak, en kısa zamanda aşmak, aynı zamanda 2 gün süren bu dayanıklılık yarışında araçlarını kollamak zorundalar.
Bu yarış tarzında, kupa alabilmek için sadece off-road becerisi, iyi hazırlanmış araçlar, pilotaj, düzgün bir ekip çalışması yetmiyor. Bazen problemler karşısında en yaratıcı çözümleri bulan ekipler, sıralamada hızla tepeye tırmanıyorlar. Bu özellikleri ile Trial yarışları seyirciler açısından heyecan verici, görsel olarak çarpıcı görüntülerle dolu.
2016 Türkiye Trial Şampiyonası 7 ayaktan oluşuyor. Şampiyonanın startı İstanbul Off-Road Kulübü organizasyonu ile İstanbul Kemerburgaz’da veriliyor. 26 Mart Cumartesi 11.45’de başlayacak etaplar, 27 Mart Pazar günü 10.00’da start alarak devam edecek.








* Teknik Kontrol Formu

* İdari Kontrol Formu

* Program

* Ek Kurallar

* Ek Bülten 1

* Kayıt Listesi

** Aşağıdaki kroki ve "İSOFF Yarış alanına gider."tabelaları yardımıyla yarış alanına ulaşabilirsiniz.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.