9 Mayıs 2016 Pazartesi

2016 İSOFF CHALLENGE 1. AYAK YARIŞI YENİ PARKURU İLE HEYECANIN HİÇ DİNMEDİĞİ  MÜCADELELERE SAHNE OLDU


8 MAYIS Pazar günü İstanbul Off-Road Kulübü tarafından organize edilen İSOFF CHALLENGE 2016 Çiftalan'daki yeni parkuruyla büyük beğeni topladı.

22 pilotun mücadelesi ile başlayan yarışta heyecan her turda katlanarak arttı 1.tur mücadelesinde geçilen 10 tur sonucunda 12 araç 2. Tura yükselirken 2. Tur mücadelesinde geçilen 8 turdan sonra 8 araç 3. tura  kaldı. Yeni belirlenen sıralama yöntemi ile 4'er kişilik 2 grup olarak koşulan 3. Turun sonunda; iki grubun 1. ve 2. leri Final heyecanında buluştu. Hem centilmence hem de heyecanla geçen 4 turdan oluşan finalin sonunda galip İlyas Tahincioğlu- Mert Ersin Tahincioğlu ekibi oldu.

En büyük mücadelenin yaşandığı final turundan sonra İlyas Tahincioğlu- Mert Ersin Tahincioğlu ekibi İsoff Challenge 2016 1. Yarışının galibi oldular. Ali Doğaner- Baybars Öztürk ekibinin ikinci bitirdiği yarışmada üçüncü ekip Hürriyet Grit- Selçuk Sarı oldular.

Sınıf 1’ de birinciliği Mert Becce-Hakan İsen ekibi
Sınıf 2’ de birinciliği Ali Doğaner – Baybars Öztürk ekibi
Sınıf 3’ de birinciliği Atahan Ofluoğlu-Polat Emsan ekibi
Sınıf 4 ‘de birinciliği İlyas Tahincioğlu-Mert Ersin Tahincioğlu ekibi aldılar.


İsoff Challenge ‘da bir sonraki yarış 19 Haziran 2016 tarihinde organize edilecek ve heyecan kaldığı yerden devam edecek.


Hiç yorum yok: